Този сайт използва бисквитки за подобряване на функционалността и установяване предпочитанията на потребителите на сайта. Виж повече

Доставка

Нашият онлайн магазин доставя велосипеди, компоненти и аксесоари на територията на цяла България.


Поръчката се извършва по един от следните начини:

  • Онлайн, със или без регистрация. Поръчката се потвърждава по телефона с обаждане от нас.
  • Директно на телефон  089 993 0341


Всяка онлайн поръчка се потвърждава от нас по телефона до 24 часа. Поръчки, които не са потвърдени от Клиента, се считат за невалидни и не се изпълняват.


Доставката се извършва чрез куриери на фирмите Еконт или друга куриерска фирма (по желание на клиента) по актуалната им тарифа до посочения от клиента адрес или до офис на съответната куриерска фирма.


Доставките се изпълняват в срок от 2 до 5 работни дни и в зависимост от работното време на съответната куриерска фирма. Ridebike24.com си запазва правото да удължава посочените срокове с предварителното одобрение от страна на Потребителя.


По време на сезонни намаления и разпродажби е възможно срокът на доставка да бъде по-дълъг.


Поръчки на стойност над 99 лева в рамките на Република България до офис на куриерска фирма са безплатни (за доставка до адрес се заплаща 50% от стойноста на доставката).


Доставката на стоки, закупени в период на промоция или на изплащане е за сметка на Клиента. Направени поръчки в събота и / или неделя се потвърждават най-късно в понеделник.


Възможен е следния начин за плащане:

  • чрез наложен платеж (при доставка на стока/и плащате дължимата сума на куриера)